Lista kontrolna: Jak według wskazówek GIODO dokumentować czynności przetwarzania danych

opr. na podstawie dokumentu „Czy jesteś gotowy na RODO?” przygotowanego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych

Lista kontrolna: Jak według wskazówek GIODO pozyskać zgodę na przetwarzanie danych

opr. na podstawie dokumentu „Czy jesteś gotowy na RODO?” przygotowanego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych

Lista kontrolna: Jak według wskazówek GIODO przeprowadzić ocenę skutków dla ochrony danych

opr. na podstawie dokumentu „Czy jesteś gotowy na RODO?” przygotowanego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych

Lista kontrolna: Jak zapoznać pracowników z RODO

opr. na podstawie dokumentu „Czy jesteś gotowy na RODO?” przygotowanego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych

Lista kontrolna: Jak zgodnie ze wskazówkami GIODO powierzyć przetwarzanie danych osobowych

opr. na podstawie dokumentu „Czy jesteś gotowy na RODO?” przygotowanego przez Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych

Instrukcja postępowania w przypadku naruszenia ochrony danych

opr. Piotr Glen, administrator bezpieczeństwa informacji

Spis treści Czytaj e-wydanie

Umowy terminowe
Szkolenie otwarte Ochrona zdrowia

RODO w branży medycznej – aspekty prawne i wdrożeniowe.

Wrocław 04.czerwca.2018

Jak prawidłowo przygotować placówkę?

Czytaj więcej   »

Umowy terminowe
Szkolenie otwarte Ochrona zdrowia

RODO w branży medycznej – aspekty prawne i wdrożeniowe.

Poznań 05.czerwca.2018

Jak prawidłowo przygotować placówkę?

Czytaj więcej   »